Folk på forsiderne af fitness blade normalt ser godt ud, men er det virkelig muligt at ligne dem? Dette kan ikke være det, men lad ikke det afholde dig, du kan stadig ser godt ud! Med nyttige oplysninger, som hvad du vil læse i denne artikel, kan du komme igang.

Når de forsøger at bulk op og opbygge muskelmasse, bør du øge det samlede antal kalorier, du spiser. Du bør øge din kost nok til at få omkring et pund pr. uge. Find nogle måder til at tage flere kalorier. Hvis du ikke har fået nogen vægt inden for to uger, kan du prøve at spise endnu mere.

Protein er afgørende opbygge muskel masse. Protein er det primære byggesten som muskler er lavet. Hvis du ikke indtager nok protein, vil det være yderst vanskeligt at øge din muskel masse. Stræbe efter at forbruge lean, sunde proteiner med mindst to af dine tre måltider.

Gøre så mange gentagelser over så mange sæt som muligt, når du arbejder. Gøre 15 lifte på minimum, og tage en lille pause mellem. Denne teknik vil producere mælkesyre, som hjælper med at stimulere muskelvækst. Hvis du gør dette et par gange hver session, vil du se store resultater.

En 60 minutters træning er den optimale længde for maksimale resultater. Din krop vil begynde at producere nogle kortisol, efter den første time af arbejder. Cortisol kan blokere testosteron, som gør ondt alle dine bestræbelser, som du har været at sætte retning mere muskel masse. At holde din træning under en time vil tillade dig at få det meste ud af din fitness rutine.

Spis masser af protein, når du forsøger at tilføje muskel. Protein er det primære byggesten i vægttræning, og tidskrævende for lidt kan forårsage dine muskler til at mindske, gør din indsats i bulking op ubrugelig. Du måske endda kræver en daglig gram protein for hver pund din krop vejer.

Det er OK at tage et par smutveje Hvornår vægtløftning. Brug din krop bare en lille smule for at få et par ekstra reps er en fantastisk måde at øge mængden af din træning. Ikke snyde hele tiden eller overdrive snyd. Holde en kontrolleret rep hastighed. Lad ikke din form blive kompromitteret.

Det er vigtigt at huske, at visse grupper af muskler er vanskeligere at opbygge end andre. Bodybuildere bruger ofte fylde sæt til at løse dette problem. Dette er en kort sæt (25-30 reps) øvelser rettet mod gruppen pågældende, udførte to eller tre dage efter at gruppen var sidste arbejdet hårdt.

Fokusere på at forbedre bicep krøller. Oftentimes, kan du ikke få den maksimale effekt fra den øverste del af en bicep krøller, fordi du ikke bevæge sig ud over det parallelt med dumbbell eller bar. Toppen af krøllen er faktisk den del, der kræver de fleste indsats. Udføre siddende barbell krøller for at rette dette.

Mens ingen menneskelige krop er perfekt, er din krop allerede fantastiske. Nu, du har læst vejledningen i denne artikel, vil du være i stand til at ændre dit liv til bedre. Du har påbegyndt din rejse på denne artikel, så tag hvad du har lært her og bruge det til at nå dine mål